Relatiegeschenken

  Relatiegeschenken zijn een geweldige manier om waardering te tonen voor uw zakelijke relaties. Net zoals u ervoor zorgt dat een bloemetje voor thuis van goede kwaliteit is, wilt u er zeker van zijn dat uw zakelijke relatiegeschenken ook van hoge kwaliteit zijn en passen bij uw imago.
  Het is begrijpelijk dat u niet altijd weet wat het beste relatiegeschenk is, vooral omdat prijs niet alles zegt. Daarom kunnen wij u helpen! Met meer dan 32 jaar ervaring in het inventariseren en leveren van uw wensen en behoeften.

  Naast relatiegeschenken kunnen wij u ook helpen met verschillende promotieartikelen (zoals aanstekers, pennen, flesopeners, petjes, mutsen etc.) en ICT producten (zoals USB-sticks en externe harde schijven).De ICT producten zijn niet alleen handig voor dagelijks gebruik, maar ook voor het opslaan en overbrengen van belangrijke bestanden. Het is een geweldige manier om uw klanten te laten zien dat u om hun werk en privacy geeft, en tegelijkertijd uw merk te promoten. 

  Uw zakelijke relaties zullen blij zijn met een functioneel en stijlvol promotieartikel dat ze kunnen gebruiken in het dagelijks leven. Of u nu de voorkeur geeft aan een subtiel logo of een opvallende slogan, wij hebben de expertise om ervoor te zorgen dat uw merk opvalt.
  Onze focus ligt niet op het aantal geschenken dat u koopt, maar op de kwaliteit en het effect ervan. Uiteindelijk is het ons doel om u te helpen uw zakelijke relaties te versterken en te binden met uw doelgroep.

  Image

  Relatiegeschenken

  Een relatiegeschenk is een perfecte manier om uw zakelijke relaties te laten zien dat u ze waardeert. Net zoals u bij het kiezen van een bloemetje voor thuis op zoek gaat naar goede kwaliteit, wilt u bij het selecteren van relatiegeschenken voor uw zakelijke relaties ook kwaliteit en uitstraling die bij uw imago past. Een mooi uitziend geschenk dat snel zijn waarde verliest, voegt immers weinig toe aan uw imago.

  Maar als het gaat om het kiezen van het juiste relatiegeschenk, kan het lastig zijn om te weten wat goed werkt en wat niet. Hoewel prijs een belangrijke factor kan zijn, vertelt dit niet altijd het hele verhaal. U kunt online overweldigd worden door de vele offertes die beschikbaar zijn. Bij ons is aantal echter niet leidend: waarom zou u bijvoorbeeld 2500 pennen kopen als u met 150 stuks voldoende vooruit kan?

  Wij hebben al sinds 1991 ervaring op het gebied van inventariseren van uw wensen, ook attenderen wij u op mogelijkheden waar u zelf misschien nog niet aan had gedacht. Dit doen wij in een persoonlijk gesprek en komen dan met een voorstel dat bij u past. Een succesvol relatiegeschenk moet niet alleen uw huisstijl en imago correct uitstralen, maar vooral ook uw doelgroep aanspreken en aan uw merk binden. Dit is tenslotte waar het allemaal om draait!

  promotieartikelen

  Promotionele producten staan ook wel bekend als strooigoed. Het zijn voordelige artikelen met uw logo erop die u gemakkelijk kunt uitdelen, zoals aanstekers, pennen, flesopeners, petten, mutsen, strandballen en meer. Hiermee vergroot u de naamsbekendheid tijdens beurzen of evenementen en kunt u het aan uw sales team meegeven om achter te laten bij klanten.

  Bij ons vindt u een breed assortiment van promotie-artikelen met diverse opdrukmogelijkheden. Neem gerust contact op via telefoon of e-mail of via onze website, zodat we samen kunnen kijken wat het beste bij uw wensen past.

  Image
  We zijn VCA gecertificeerd

  ICTproducten

  Bij ons kunt u terecht voor USB sticks en externe harde schijven met opdruk, zelfs als u slechts een klein aantal nodig heeft. Deze hoogwaardige producten kunnen worden voorzien van een opdruk die past bij uw bedrijf en aansluit bij uw klanten.
  Door het bedrukken van de USB sticks of externe harde schijven met uw logo of bedrijfsnaam kunt u op een professionele en stijlvolle manier uw aanbieding, voorstel of presentatie overhandigen.

  Een gepersonaliseerde USB stick of externe harde schijf is niet alleen een handig hulpmiddel bij het overdragen van digitale bestanden, maar het laat ook een blijvende indruk achter bij uw klanten.

  Wanneer zij de USB stick of externe harde schijf in de toekomst weer gebruiken, zullen zij worden herinnerd aan uw bedrijf en de professionele uitstraling die u wilt uitdragen.
  Om ervoor te zorgen dat uw USB sticks of externe harde schijven perfect bij uw bedrijf en klanten passen, bieden wij verschillende opdrukmogelijkheden aan. Zo kunt u kiezen uit full color opdruk, gravure of zeefdruk, afhankelijk van uw voorkeuren en budget.

  Op onze aparte website met ICT producten kunt u ons volledige assortiment aan USB sticks en externe harde schijven bekijken en direct online bestellen. U kunt ook contact met ons opnemen voor advies, ontwerp en een vrijblijvende offerte.

  Kunnen wij U helpen?

  U mag ons altijd bellen, telefoonnummer: 073-6410819, maar u kunt ons ook mailen via het contactformulier:

  Bechtold Reclame is onderdeel van Handelsonderneming Bechtold.
  Opgericht in 1991 zal de focus altijd gericht blijven op persoonlijke service en innovaties op het gebied van onderhoud en aanschaf van o.m. bewegwijzering, graveertechniek, belettering, buitenreclame, bedrijfskleding en relatiegeschenken.

  Onze missie blijft onveranderd; “tevreden klanten geven ons bestaansrecht”.
  Daar mag u ons op aanspreken.

  Bechtold Reclame
  Postbus 2488
  5202 CL 's-Hertogenbosch

  E-mail: info @ bechtoldreclame.nl
  Tel: 073-6410819
  Mobiel: 06-33883593

  KvK nr: 53420519
  BTW nr: NL850873988B01

  Image