Belettering

Wat in de volksmond ook wel plakletters wordt genoemd is uitgegroeid tot een hoogstaand en duurzaam product met onbeperkte creatieve mogelijkheden. Voor elk oppervlak en elke toepassing zijn er hoogwaardige plakfolies ontwikkeld. Deze kunnen wij, op onze plotters en printers, snijden en verwerken. Hierdoor worden het snijteksten, full color stickers en belettering op auto’s, vrachtauto’s, reclameborden, lichtbakken, etalages, interieur en bewegwijzering. Door de productie in eigen huis zijn wij ook zeer interessant in kleinere series.

Van 1 sierlijk logo op de auto tot volledig full color beletterde bestelauto, van kleine teksten op bewegwijzering tot hele grote teksten op etalages, reclameborden en lichtbakken. Vindt u niet wat u zoekt?

Bel of mail ons en laat u verrassen door de duizenden oplossingen die wij sinds 1991 voor onze klanten hebben bedacht en toegepast.

 

 

 

Ieder auto is anders en ieder bedrijf is anders. De belettering aan laten sluiten bij beiden is onze specialiteit. We gebruiken autobibliotheken en digitale fotografie om u duidelijke ontwerpvoorstellen te doen zodat u vooraf precies weet hoe het wordt en wat het kost.

Lees meer

De aanschaf van goede gebruikte auto’s en bestelauto’s is ook voor bedrijven steeds meer gemeengoed. Alleen de gebruikte auto die je wilt kopen is net niet de kleur die bij je huisstijl hoort. Of je koopt een nieuwe auto maar de kleur die je qua huisstijl zou moeten aanschaffen is bijna onverkoopbaar als je er ooit weer vanaf zou willen.

Lees meer

Vrachtauto’s worden steeds meer rijdende reclameborden. Niet alleen de reclame van het transportbedrijf waartoe de vrachtauto behoort wordt aangebracht. Steeds vaker worden delen of vlakken gereserveerd voor en verhuurt aan klanten en bedrijven die hun reclameboodschap op deze manier dagelijks onder de aandacht van duizenden passanten willen brengen.

Lees meer

Raamteksten worden toegepast voor permanente of tijdelijke reclame-uitingen op kantoor- en winkelruiten. Of u nu duidelijk wilt maken dat ú hier zit of wilt aangeven dat u de scherpste aanbieding heeft of juist dat ene unieke product verkoopt. Met raamteksten valt u op. Lage kosten groot resultaat. Met onze hoogwaardige snijfolies en computergestuurde snijmachines is elke tekst in elk lettertype snel te maken voor u.

Lees meer

Uw logo, iets waarover u vaak lang heeft nagedacht, uniek, historisch gevormd of een beeldmerk dat precies datgene uitstraalt wat u uw klanten wilt bieden. Kortom herkenbaar, opvallend en kenmerkend. Logo’s worden vaak ontworpen op bovenstaande esthetische, historische of commerciële aspecten en niet altijd op praktische aspecten als verwerkbaarheid en produceerbaarheid.

Lees meer

Wij printen stickers voor u in elke afmeting en voor elk gebruik. We gebruiken hiervoor dezelfde materialen en technieken die we ook toepassen voor full color (vracht) autobelettering. Deze zijn zeer duurzaam en weersbestendig waardoor ook uw sticker zeer lang als nieuw blijft en op bijna elke ondergrond geplakt kan worden. Een ontruimingsplan in uw gebouw, een plattegrond op uw terrein, een gebods- of verbodsbord. Een full color sticker aangebracht op een plaat, in een wissellijst of buitenvitrine wordt onderdeel van de bewegwijzering met een zeer professionele uitstraling.

Lees meer

Magneetstickers of magneetplaten worden gebruikt om tijdelijk een reclame-uiting aan te brengen op een metalen ondergrond.  Auto, bestelauto, vrachtauto of machinepark.  Ook voor de inzet van huurauto’s of auto’s die ook privé gebruikt worden zijn magneetplaten ideaal. Wij maken stickers en snijden teksten en logo’s voor u op magneetplaten in elke afmeting en voor elk gebruik. We gebruiken hiervoor dezelfde materialen en technieken die we ook toepassen voor full color (vracht) autobelettering. Deze zijn zeer duurzaam en weersbestendig waardoor ook uw magneetplaat zeer lang als nieuw blijft en op elke metalen ondergrond geplakt kan worden.

Lees meer

3D Doming stickers geven uw sticker een extra cachet. Wilt u extra opvallende, krasvaste stickers gebruiken, Zoekt u extra weerbestendige stickers? Wilt u uw producten voorzien van een merklabel? Kies dan voor hoge kwaliteit 3D domingstickers! De sterke bolle acryl laag en goede hechting zorgen ervoor dat de stickers zeer lang mee gaan. Autoverkoop, machinebouw, installatiebedrijf? Een exclusief relatiegeschenk in kleine oplage? Met domingstickers is voor iedere situatie een oplossing te bedenken met een professionele en luxe uitstraling.

Lees meer

De inkijk beperken of privacy verhogen  maar zorgen dat het niet te donker wordt binnen. Dat is vaak de vraag die we krijgen van gebruikers van kantoren. In de volksmond gaat het dan vaak over matte raamfolie. Deze folie noemen wij “frosted” omdat het lijkt alsof de ruit bevroren is. Hiermee creëren we privacy voor de mensen die in de achterliggende ruimten aan het werk zijn. We maken echter vanaf de buitenkant gezien een saai grijzig vlak. Ook dat lossen we op!

Uw en onze creativiteit in combinatie met onze computergestuurde snijmachines zorgen ervoor dat wij uit onze frosted folie elk denkbaar figuur, tekst of logo diapositief kunnen snijden waardoor het grijzige vlak transformeert in een functioneel visitekaartje.

Lees meer

Wordt het te warm in uw kantoor of werkplaats? U wilt het binnenkomend zonlicht dempen zonder het zicht naar buiten te belemmeren? Uw spullen in uw etalage verkleuren onder invloed van de zon? De zon doet meer dan alleen warmte afgeven (infrarood straling). Zij geeft ook daglicht (lux) en veroorzaakt verkleuring (UV-B straling) en veroudering (UV-A).  De vraag wordt dus, wat willen we tegenhouden en wat niet? Is naast zon werende eigenschappen ook veiligheid een issue? Afhankelijk van de antwoorden zijn er voor elke situatie speciale zonwerende of warmtewerende folies ontwikkeld. Folies van zeer hoogwaardige kwaliteit. Het optische eindresultaat wordt echter altijd voor 80% bepaald door het vakkundig aanbrengen.

Lees meer

Inbraakwerende folie of veiligheids folie wordt helaas vaak pas overwogen nadat men met inbraak of letsel door glasbreuk geconfronteerd is. De verzekering gaat na een incident vaak extra eisen stellen aan de uitvoering van de ruiten in uw kantoorgebouw of werkplaats. Óf u neemt maatregelen óf uw premie stijgt. Speciaal gelaagd glas plaatsen is niet altijd mogelijk of erg kostbaar. Wat velen niet weten is dat als u uw ruiten beveiligd voordat er zich een incident voordoet u vaak aanzienlijke korting kunt krijgen op uw verzekeringspremie. Wij hebben vele soorten gecertificeerde inbraakwerende folies in ons assortiment. De mate van beveiliging en het optische eindresultaat is echter altijd voor 80% afhankelijk van het vakkundig aanbrengen.

Lees meer

Thema-actie? Seizoen sfeer aanbrengen? Of gewoon Iets te vieren? Wij hebben decoratiefolies die doorzichtig of juist ondoorzichtig zijn die wij kunnen printen en bewerken in iedere gewenst thema en in ieder gewenste sfeer. Uw en onze creativiteit in combinatie met onze computergestuurde full color print en snijmachines zorgen ervoor dat wij vorm kunnen geven aan elk idee.

Lees meer