Belettering

  Wat in de volksmond ook wel plakletters wordt genoemd is uitgegroeid tot een hoogstaand en duurzaam product met onbeperkte creatieve mogelijkheden. Voor elk oppervlak en elke toepassing zijn er hoogwaardige folies ontwikkeld. Deze kunnen wij, op onze printers en plotters bewerken, snijden en verwerken. Hierdoor worden het uitgesneden teksten, full color stickers of belettering op auto’s, vrachtauto’s, reclameborden, lichtbakken, etalages, wanden en bewegwijzering. Door de productie in eigen huis kunnen wij zeer interessant aanbieden in kleinere series.

  Van 1 sierlijk logo op de auto tot volledig full color beletterde bestelauto, van kleine teksten op bewegwijzering tot hele grote teksten op etalages, reclameborden en lichtbakken. Vindt u niet wat u zoekt? Bel of mail ons en laat u verrassen door de duizenden oplossingen die wij sinds 1991 voor onze klanten hebben bedacht en toegepast.

  AUTO BELETTERING

  Ieder auto is anders en ieder bedrijf is anders. De belettering aan laten sluiten bij beiden is onze specialiteit. We gebruiken autobibliotheken en digitale fotografie om u duidelijke ontwerpvoorstellen te doen zodat u vooraf precies weet hoe het wordt en wat het kost.

  Na uw opdracht halen wij uw auto op en brengen hem weer terug. We kunnen ook uw nieuwe auto al voor aflevering aan u bij uw dealer beletteren. Wat u wilt! Altijd geldt! Onze autobelettering blijft ook na vele kilometers en bezoeken aan de wasstraat kleurecht en mooi en dat garanderen wij heel erg lang! Loopt u onverhoopt schade op, wij bewaren alle gerealiseerde ontwerpen en kunnen in overleg met uw schadehersteller ieder detail bijmaken en repareren.

  Bel of mail ons voor de mogelijkheden in uw situatie.

  Carwrapping

  De aanschaf van goede gebruikte auto’s en bestelauto’s is ook voor bedrijven steeds meer gemeengoed. Alleen de gebruikte auto die je wilt kopen is net niet de kleur die bij je huisstijl hoort. Of je koopt een nieuwe auto maar de kleur die je qua huisstijl zou moeten aanschaffen is bijna onverkoopbaar als je er ooit weer vanaf zou willen.

  Hiervoor is Carwrappen dé oplossing. Het woord zegt het al, inpakken, alle in kleur gespoten delen van je auto worden ingepakt in speciale Wrap-folie in de juiste kleur. Na het inpakken lijkt het alsof de auto helemaal is overgespoten. Het enige verschil met overspuiten is de prijs. Deze bedraagt vaak slechts een fractie van het overspuiten. Bijkomend voordeel is dat nieuwe auto’s kunnen worden aangeschaft in een courante kleur en na de gebruiksperiode als nieuw onder de folie vandaan komen. Wat dit voor de restwaarde doet kunt u wel bedenken.

  Na uw opdracht halen wij uw auto op en brengen hem weer terug. We kunnen ook uw nieuwe auto al voor aflevering aan u bij uw dealer wrappen. Wat u wilt! Altijd geldt! Onze wrap-folie blijft ook na vele kilometers en bezoeken aan de wasstraat kleurecht en mooi en dat garanderen wij heel lang! Loopt u onverhoopt schade op, wij bewaren alle gerealiseerde ontwerpen en kunnen in overleg met uw schadehersteller ieder detail bijmaken en repareren.

   Meer weten? bel of mail ons en laat u verrassen.

  Image

  VRACHTAUTO BELETTERING

  Steeds meer vrachtwagens fungeren als mobiele reclameborden. Niet alleen het transportbedrijf plaatst advertenties op de vrachtwagen, maar ook bedrijven kunnen delen van de vrachtwagen huren om hun boodschap dagelijks onder de aandacht van duizenden passanten te brengen.

  Vanwege de grote oppervlakten zijn vrachtwagens ideaal voor het aanbrengen van full color prints van logo's, assortimenten en huisstijlen. Onze specialiteit is om de belettering perfect te laten aansluiten bij uw bedrijf en wensen.

  We maken gebruik van digitale bibliotheken en fotografie om u duidelijke ontwerpvoorstellen te doen. Zo weet u vooraf precies wat het ontwerp kost en hoe het eruit zal zien. Dat geeft zekerheid over het resultaat!

  Onze autobelettering blijft kleurecht, mooi en goed zitten, zelfs na vele kilometers en bezoeken aan de wasstraat. En als er wijzigingen zijn of als u onverhoopt schade oploopt, bewaren wij alle ontwerpen en kunnen we in overleg met uw schadehersteller ieder detail bijmaken en repareren.

  RAAMTEKSTEN

  Of u nu uw aanwezigheid duidelijk wilt maken, de scherpste aanbiedingen wilt promoten, of uw unieke producten wilt benadrukken, raamteksten zijn de perfecte manier om op te vallen. En het beste van alles: het is een effectieve en betaalbare oplossing.

  Onze hoogwaardige snijfolies en computergestuurde snijmachines maken het mogelijk om elke tekst in elk lettertype snel te maken. Of het nu gaat om permanente of tijdelijke reclame-uitingen, wij bieden advies, ontwerp en montage voor uw raamteksten.

  Neem contact met ons op en laat ons u verrassen met onze creatieve oplossingen om uw kantoor of winkel in de spotlight te zetten!

  Image

  FULL COLOR LOGO'S

  Laat uw unieke logo tot leven komen met onze hoogwaardige printtechnologie

  Uw logo is iets waar u veel tijd en aandacht aan heeft besteed. Het is uniek, historisch gevormd of het straalt precies uit wat u uw klanten wilt bieden. Het is herkenbaar, opvallend en kenmerkend voor uw merk. Maar soms wordt er bij het ontwerpen van een logo niet gedacht aan de praktische aspecten van verwerkbaarheid en produceerbaarheid.

  Gelukkig hebben wij voortdurend geïnvesteerd in de nieuwste printtechnologie, waardoor we elk logo, hoe complex ook, kunnen afdrukken op diverse materialen.

  Of u nu kiest voor plakfolie, bisonyl- of meshdoek (spandoeken), aluminium, kunststof canvas of vinyl, wij hebben de oplossing voor u.

  Met onze full color printers en expertise kunnen we uw logo tot leven brengen op een manier die past bij uw merk. Wij zorgen ervoor dat uw logo niet alleen mooi is, maar ook praktisch en effectief wordt geproduceerd.

  Laat ons u helpen uw logo naar een hoger niveau te tillen. Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

  FULL COLOR STICKERS

  Hoogwaardige stickers op maat voor elke toepassing

  Of u nu op zoek bent naar stickers voor een ontruimingsplan in uw gebouw, een plattegrond op uw terrein, of een gebods- of verbodsbord, wij hebben de oplossing voor u. Wij printen stickers in elke afmeting en voor elk gebruik, met behulp van dezelfde hoogwaardige materialen en technieken die we ook toepassen voor full color autobelettering. Dit zorgt ervoor dat uw stickers zeer duurzaam en weersbestendig zijn, waardoor ze er lang als nieuw blijven uitzien en op bijna elke ondergrond kunnen worden geplakt.

  Onze full color stickers kunnen worden aangebracht op een plaat, in een wissellijst of buitenvitrine en worden een onderdeel van de bewegwijzering met een zeer professionele uitstraling.

  Image

  Wilt u dat uw stickers er nog meer uitspringen? Kies dan voor onze domingstickers. Deze full color geprinte stickers worden voorzien van een bolle UV-bestendige harslaag, waardoor er een diepte-effect ontstaat met een zeer luxe uitstraling.

  Ons doel is om u als tevreden klant te hebben, want dat geeft ons bestaansrecht. Neem contact met ons op voor advies, ontwerp en montage en laat u verrassen door onze creatieve oplossingen voor uw stickerbehoefte.

  Image

  MAGNEET STICKERS

  Flexibele en professionele reclame-uitingen met magneetstickers

  Wilt u tijdelijk reclame maken op een metalen ondergrond, zoals een auto, bestelauto, vrachtauto of machinepark? Dan zijn magneetstickers of magneetplaten de ideale oplossing. Ze zijn ook perfect voor het inzetten van huurauto's of auto's die ook privé worden gebruikt.

  Wij maken magneetstickers en snijden teksten en logo's voor u op magneetplaten in elke gewenste afmeting en voor elk gebruik. Met behulp van dezelfde hoogwaardige materialen en technieken die we toepassen voor full color autobelettering, zorgen we ervoor dat uw magneetplaten zeer duurzaam en weersbestendig zijn. Zo blijven ze er lang als nieuw uitzien en kunnen ze op elke metalen ondergrond worden geplakt.

  Of u nu kiest voor belettering of een full color sticker, aangebracht op een magneetplaat, wij bieden u flexibiliteit met een professionele uitstraling.

  Ons doel is om u als tevreden klant te hebben, want dat geeft ons bestaansrecht. We hebben al vele magneetplaat oplossingen voor onze klanten mogen uitvoeren. Neem contact met ons op voor advies, ontwerp en montage en laat u verrassen door onze creatieve oplossingen voor uw magneetstickerbehoefte.

  DOMING STICKERS

  Verhoog de impact van uw merk met onze hoogwaardige 3D domingstickers. Deze stickers, met hun opvallende, krasbestendige en weerbestendige eigenschappen, geven uw producten een extra dimensie. Ideaal als u op zoek bent naar een manier om uw producten te markeren met een merklabel dat opvalt.

  Domingstickers zijn meer dan alleen stickers. Ze zijn gemaakt met een sterke, bolle acryl laag die zorgt voor een uitstekende hechting en duurzaamheid. Of u nu in de autoverkoop, machinebouw, installatiesector werkt, of op zoek bent naar een exclusief relatiegeschenk in kleine oplage, onze 3D domingstickers bieden voor elke situatie een professionele en luxueuze oplossing.

  Image

  Wilt u meer weten of heeft u hulp nodig bij het ontwerpen, monteren of kiezen van de juiste domingstickers? Neem dan contact met ons op. Laat u verrassen door de mogelijkheden die onze 3D domingstickers bieden. Verhoog vandaag nog de zichtbaarheid en herkenbaarheid van uw merk met onze unieke domingstickers.

  Image

  INKIJKWERENDE FOLIE

  Zoekt u naar een manier om de privacy in uw kantoorruimte te verhogen zonder in te leveren op natuurlijk licht? Matte raamfolie, ook wel bekend als 'frosted' folie, biedt de perfecte oplossing. Deze raamfolie creëert het effect van bevroren glas, waardoor u de inkijk beperkt en tegelijkertijd het licht behoudt.

  Maar waarom stoppen bij een eenvoudig grijzig vlak? Met onze creativiteit, computergestuurde snijmachines en ervaring kunnen wij elk gewenst figuur, tekst of logo diapositief uit de frosted folie snijden. Zo transformeert het grijzige vlak in een opvallend en functioneel visitekaartje voor uw bedrijf.

  Bij ons vindt u diverse folies die aansluiten bij uw situatie en budget. Dankzij onze ervaring en vakmanschap bent u verzekerd van een professioneel en esthetisch eindresultaat. Neem gerust een kijkje in ons aanbod en aarzel niet om contact met ons op te nemen voor vrijblijvend advies over de mogelijkheden die het beste passen bij uw specifieke situatie. Verhoog de privacy en laat tegelijkertijd uw bedrijfsidentiteit stralen met onze op maat gemaakte frosted raamfolie-oplossingen.

  ZONWERENDE FOLIE

  Heeft u last van warmte in uw kantoor of werkplaats? Wilt u het zonlicht temperen zonder het uitzicht naar buiten te beperken? Of merkt u dat uw etalageartikelen verkleuren door de zon? De zon is verantwoordelijk voor meer dan alleen warmte (infraroodstraling). Het zorgt ook voor daglicht (lux) en kan verkleuring (UV-B straling) en veroudering (UV-A) veroorzaken. De uitdaging is dus om te bepalen wat u wilt blokkeren en wat niet. Zoekt u naast zonwerende eigenschappen ook extra veiligheid? Afhankelijk van uw behoeften, zijn er speciale zonwerende en warmtewerende folies ontwikkeld van zeer hoge kwaliteit.

  Image

  Het is belangrijk te benadrukken dat het optische eindresultaat voor 80% wordt bepaald door het vakkundig aanbrengen van de folie. Bij ons staat de klant altijd centraal. We hebben al vele zonwerende oplossingen met succes voor onze klanten geïmplementeerd. Ons doel is simpel: een tevreden klant, want dat is de kern van ons bestaan.

  Neem gerust een kijkje in ons aanbod en aarzel niet om contact met ons op te nemen voor vrijblijvend advies over de mogelijkheden die het beste passen bij uw specifieke situatie. Bescherm uw interieur, verhoog het comfort en zorg voor een aangename werkomgeving met onze op maat gemaakte zonwerende en warmtewerende folies.

  Image

  INBRAAKWERENDE FOLIE

  Inbraakwerende folie of veiligheidsfolie is een essentiële investering die vaak pas wordt overwogen na een ongewenst voorval zoals inbraak of letsel door glasbreuk. Na zo'n incident kan uw verzekeraar extra eisen stellen aan de beglazing in uw kantoorgebouw of werkplaats. Het nemen van maatregelen is dan noodzakelijk om te voorkomen dat uw premie stijgt. Hoewel het plaatsen van speciaal gelaagd glas een optie kan zijn, is dit niet altijd mogelijk of betaalbaar. Wat veel mensen niet weten, is dat het beveiligen van uw ruiten vóór een incident kan leiden tot aanzienlijke kortingen op uw verzekeringspremie.

  In ons assortiment vindt u diverse gecertificeerde inbraakwerende folies. Het is belangrijk te benadrukken dat het niveau van beveiliging en het optische eindresultaat voor 80% afhankelijk zijn van het vakkundig aanbrengen van de folie.

  Ons aanbod is ruim dus aarzel niet om contact met ons op te nemen voor vrijblijvend advies over de mogelijkheden die het beste passen bij uw specifieke situatie. Bescherm uw pand en verhoog de veiligheid met onze op maat gemaakte inbraakwerende folies.

  DECORATIE FOLIE

  Bent u op zoek naar een manier om een thema-actie te promoten, een seizoensgebonden sfeer te creëren of een speciale gelegenheid te vieren? Wij bieden decoratieve folies in zowel transparante als ondoorzichtige varianten die op maat geprint en bewerkt kunnen worden, afgestemd op elk gewenst thema of sfeer. Onze creativiteit, gecombineerd met onze geavanceerde computergestuurde full-color print- en snijmachines, zorgt ervoor dat wij elk idee tot leven kunnen brengen.

  Ons aanbod is ruim dus aarzel niet om contact met ons op te nemen voor vrijblijvend advies over de mogelijkheden die het beste passen bij uw specifieke situatie. Geef uw evenement of locatie een unieke uitstraling met onze op maat gemaakte decoratieve folies.

  Image

  Kunnen wij U helpen?

  U mag ons altijd bellen, telefoonnummer: 073-6410819, maar u kunt ons ook mailen via het contactformulier:

  Bechtold Reclame is onderdeel van Handelsonderneming Bechtold.
  Opgericht in 1991 zal de focus altijd gericht blijven op persoonlijke service en innovaties op het gebied van onderhoud en aanschaf van o.m. bewegwijzering, graveertechniek, belettering, buitenreclame, bedrijfskleding en relatiegeschenken.

  Onze missie blijft onveranderd; “tevreden klanten geven ons bestaansrecht”.
  Daar mag u ons op aanspreken.

  Bechtold Reclame
  Postbus 2488
  5202 CL 's-Hertogenbosch

  E-mail: info @ bechtoldreclame.nl
  Tel: 073-6410819
  Mobiel: 06-33883593

  KvK nr: 53420519
  BTW nr: NL850873988B01

  Image