Graveertechniek

  Graveren wordt gedefinieerd als "het krassen van tekst of figuren met een scherp gereedschap in glas, metaal of kunststof". Je kunt het kennen van de gravures op juwelen, postcodes op fietsframes of kentekens op autoruiten.

  Graveren biedt ook voordelen als belettering, omdat het mogelijk is om zelfs erg kleine teksten te produceren en de gravure permanent is. In het begin was het nog handwerk, maar door het vroeg adopteren van productieautomatisering konden we al snel onze klanten laten profiteren van seriematig maatwerk met een uiterst hoge precisie. Ons machinepark kan moeiteloos teksten en logo's van 2 mm tot zelfs 2 meter hoog verwerken met een zeer hoge nauwkeurigheid. Naast traditioneel graveren bieden wij ook lasergraveren en sublimeren aan.

  INDUSTRIEEL
  GRAVEER EN FREESWERK

  Onze jarenlange ervaring in combinatie met onze computergestuurde graveer- en freesmachines stelt ons in staat om industrieel graveerwerk te produceren met de hoogste precisie op diverse materialen zoals RVS, aluminium, messing, glas, kunststof en hout. Van blindschema's tot schakelkastdeuren, van installatieschema's tot naamplaathouders, en van naamplaatjes tot bellentableau's, wij hebben ze allemaal al talloze keren bewerkt.

  Of u nu een enkel stuk, of honderd stuks wilt laten graveren, wij kunnen aan al uw wensen voldoen. Lever uw ontwerp aan in bijvoorbeeld Autocad, Illustrator of als PDF lijnen bestand en wij zorgen voor de rest. Onze machines en ervaren team staan klaar om uw project met de grootst mogelijke zorg en precisie uit te voeren.

  GRAVEERWERK
  VOOR DE INSTALLATIEBRANCHE

  Onze computergestuurde graveer- en freesmachines kunnen grote hoeveelheden verschillende kleine opdrachten met hoge precisie en in korte tijd verwerken. Dit heeft geleid tot ons full-service concept voor de installatiewereld. We maken kleine gegraveerde kunststof plaatjes om datanetwerken en patchkasten te nummeren met outletnummers.

  Daarnaast voorzien we RVS en aluminium deuren van bijv. schakelkasten van CNC-gefreesde uitsparingen voor bedieningspanelen en schakelaars, en graveren we de juiste teksten en waarschuwingen erbij. We produceren ook op maat gemaakte panelen voor bellentableaus en intercomsystemen, inclusief huisnummers, en graveren zelfs brievenbuskleppen. Kortom, we bieden de juiste oplossing voor elke opdracht.

  NAAMPLAATJES
  VOOR BEWONERS, GOED GEREGELD

  Met onze computergestuurde graveermachines kunnen wij nauwkeurig en precies naamplaatjes graveren. Maar hoe kiest u de juiste maat, materiaal, lettertype, letterhoogte en kleur voor een specifiek complex of woning? Als u woningen beheert of verhuurt en als extra service naamplaatjes aan nieuwe bewoners levert, kan het veel tijd kosten om dit uit te zoeken en te beheren. Daarom hebben wij een uniek full-service concept ontwikkeld voor naamplaatjes, speciaal voor woningbouwverenigingen, VvE's en vastgoedbeheerders.


  We registreren alle specificaties per complex voor u, zodat u alleen hoeft door te geven welk complex het betreft en welke bewonersnaam op het naamplaatje moet komen. Vervolgens heeft u, uw huismeester of de bewoner het naamplaatje snel in huis. Wij verminderen ook de administratieve lasten voor u door deze volledig aan te passen aan uw wensen. Bent u benieuwd naar hoeveel tijd dit concept u kan besparen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  Kunnen wij U helpen?

  U mag ons altijd bellen, telefoonnummer: 073-6410819, maar u kunt ons ook mailen via het contactformulier:

  Bechtold Reclame is onderdeel van Handelsonderneming Bechtold.
  Opgericht in 1991 zal de focus altijd gericht blijven op persoonlijke service en innovaties op het gebied van onderhoud en aanschaf van o.m. bewegwijzering, graveertechniek, belettering, buitenreclame, bedrijfskleding en relatiegeschenken.

  Onze missie blijft onveranderd; “tevreden klanten geven ons bestaansrecht”.
  Daar mag u ons op aanspreken.

  Bechtold Reclame
  Postbus 2488
  5202 CL 's-Hertogenbosch

  E-mail: info @ bechtoldreclame.nl
  Tel: 073-6410819
  Mobiel: 06-33883593

  KvK nr: 53420519
  BTW nr: NL850873988B01

  Image