Graveertechniek

De definitie van graveren is “met een scherp gereedschap iets krassen in glas, metaal of kunststof” We kennen het van de juwelier, van postcodes in fietsframes en van de kentekens in auto ruiten.

Het voordeel van graveren als belettering is dat ook erg kleine teksten te fabriceren zijn en de gravure permanent is. In de begin dagen nog handwerk maar door het al vroeg omarmen van productieautomatisering hebben wij al heel snel onze klanten kunnen laten profiteren van seriematig maatwerk met een uitermate hoge precisie. Ons machinepark kan teksten en logo’s van 2 mm tot zelfs 2 mtr. hoog probleemloos verwerken en zeer nauwkeurig graveren. Naast graveren kunnen we voor u laser graveren en sublimeren op metaal.

Bel of mail ons voor een afspraak, we vertellen u graag wat we voor u kunnen doen. 

Door onze computergestuurde lasergraveer- graveer- en freesmachines in combinatie met onze zeer lange ervaring kunnen wij industrieel graveerwerk produceren met een uiterst hoge precisie. RVS, aluminium, messing, glas, kunststof of hout. We hebben het allemaal al heel vaak bewerkt. Blindschema's, schakelkastdeuren, installatieschema's, naamplaathouders, naamplaatjes of bellentableau's.

Lees meer

Onze computergestuurde laser graveer, graveer- en freesmachines kunnen grote aantallen verschillende kleine opdrachten verwerken in korte tijd met een zeer hoge precisie. Dit heeft uiteindelijk geleidt tot een full service concept voor de installatiewereld. Hierbij worden datanetwerken en patchkasten genummerd met onze kleine kunststof plaatjes met een outletnummer erop gegraveerd.

Lees meer

Wij kunnen met onze computergestuurde graveermachines prima en heel precies een naamplaatje voor u graveren. Maar welke maat? welk materiaal? welk lettertype? welke letterhoogte? welke kleur was het ook alweer voor die woning of dat specifieke complex? U beheert of verhuurt woningen, u levert als extra service een naamplaatje aan elke nieuwe bewoner maar het kost wel veel van uw tijd om het uit te zoeken en te administreren? Dit is voor ons aanleiding geweest tot het opzetten van een uniek full service concept voor naamplaatjes voor Woningbouwverenigingen, VvE en vastgoedbeheerders.

Lees meer