Buitenreclame

  Met buitenreclame wilt u duidelijk maken: WELKOM, HIER ZIT IK! Het is daarom belangrijk om de vraag waar uw buitenreclame het beste geplaatst kan worden te laten leiden door de verwachtingen van passanten en bezoekers, en niet door wat het makkelijkst of goedkoopst is. Zichtbaarheid en leesbaarheid zijn essentieel, en daarbij moet rekening worden gehouden met factoren zoals letterhoogte, kijkhoek, kijkafstand, verlichting, attentiewaarde, gemeentelijke regelgeving, huisstijl en budget.

  Heeft u al buitenreclame, maar bent u niet tevreden met hoe deze eruitziet? Geen probleem! Wij zijn gespecialiseerd in het opknappen en hergebruiken van bestaande materialen. Dit bespaart u geld en is beter voor het milieu. Ons motto is dan ook niet voor niets "Gewoon omdat het ook verantwoord kan".

  Wij verzorgen het ontwerp, de fabricage, de montage en het onderhoud van diverse vormen van buitenreclame, waaronder lichtbakken, neonreclame, LED-reclame, reclamezuilen, reclameborden, freesletters in kunststof, RVS of aluminium, en spandoeken met of zonder frame. Wij adviseren en begeleiden u persoonlijk gedurende het hele traject.

  Bel of mail ons voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij u kunnen helpen met professionele buitenreclame.

  FREES EN DOOS LETTERS

  Met freesletters of doosletters voegt u op een betaalbare manier diepte toe aan uw gevelreclame of tekst. Wanneer deze op de juiste wijze worden verlicht, creëert u een stijlvol en uniek eindresultaat. Freesletters en doosletters kunnen ook worden ingezet als onderdeel van de binnenbewegwijzering om variatie aan te brengen of specifieke accenten te leggen.

  Dankzij onze in-house freesdiensten kunnen wij niet alleen maatwerk leveren, maar ook onderhoud en reparaties uitvoeren. Of het nu gaat om één enkele letter of logo, of een volledige tekst, wij bieden scherpe prijzen en uitstekende service.

  Benieuwd naar wat kunststof, aluminium, RVS freesletters of doosletters kunnen betekenen voor uw project? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en ontdek hoe deze unieke vorm van gevelreclame uw boodschap extra uitstraling kan geven.

  RECLAME BORDEN

  Reclameborden behoren wellicht tot de oudste vormen van gevel- en wegreclame die we kennen. Jarenlang werden reclameborden ontworpen door reclametekenaars en met de hand beschilderd door vakbekwame reclameschilders op houten panelen. Deze ambachtelijke traditie werd vaak van generatie op generatie doorgegeven, waarbij creativiteit en vakmanschap centraal stonden.

  Hoewel er nog steeds vakmensen zijn die reclameborden op traditionele wijze beschilderen, zijn deze ambachtslieden zeldzamer geworden en vaak minder betaalbaar. De introductie van kunststof plaatmaterialen zoals trespa, acrylaat en polycarbonaat heeft geleid tot nagenoeg onverslijtbare reclameborden.

  Image

  Dankzij de ontwikkeling van slijtvaste plakfolies en digitale plotters en printers is het ontwerp- en productieproces vereenvoudigd, terwijl de creatieve mogelijkheden eindeloos zijn gebleven.

  Of u nu op zoek bent naar een gevelbord, een vrijstaand bord, een bord langs het sportveld, groot of klein, of als uw bestaande reclamebord een opfrisbeurt nodig heeft, wij ontwerpen en maken samen met u het perfecte reclamebord om uw bedrijf optimaal te laten schitteren.

  Daag ons uit! Neem contact met ons op en ontdek hoe uw reclamebord de aandacht kan trekken die uw onderneming verdient.

  LICHT RECLAME

  NEON-reclame, lichtbakken en verlichte doosletters: we hebben het allemaal al talloze keren gemaakt. Toch blijft elk project uniek en afwisselend, zowel voor ons als voor u. Dankzij de opkomst van LED-verlichting kunnen lichtreclames nu energiezuinig en met nog meer precisie worden gerealiseerd. Onze combinatie van creativiteit, vakmanschap en maatwerk zorgt ervoor dat uw lichtreclame perfect aansluit bij de uitstraling van uw bedrijf.

  In de afgelopen jaren hebben wij ruime ervaring opgedaan in het ombouwen van bestaande lichtbakken naar LED, waardoor het energieverbruik aanzienlijk afneemt. Uw huidige lichtbak, grondig gereinigd en voorzien van een nieuwe frontplaat met uw naam of logo, kan na de ombouw naar LED nog jarenlang meegaan tegen minimale kosten.

  Heeft u vragen over of schade aan uw NEON-reclame, freesletters of lichtbak? Neem dan contact met ons op en laat u verrassen door onze deskundige oplossingen en adviezen.

  SPANDOEKEN EN VLAGGEN

  Spandoeken zijn een aantrekkelijke en betaalbare manier om tijdelijk of permanent uw boodschap te communiceren. Voor langdurig gebruik raden we ons speciale buizenframe aan om het spandoek op te hangen. Wij bieden u de keuze uit bisonyldoek (stevig vrachtwagenzeil) of meshdoek (gaatjesdoek, vergelijkbaar met zonweringsmateriaal). Bisonyl is zwaarder, sterker en glanzend, terwijl meshdoek lichter, iets minder sterk en mat is. Samen kiezen we het materiaal en de opdruk die het beste bij uw wensen aansluiten.

  Daarnaast verzorgen we ook bedrukte vlaggen, banieren en vlaggenmasten, waarbij we in nauwe samenwerking met u een verrassende en betaalbare oplossing creëren die perfect aansluit bij uw behoeften.

  Neem contact met ons op via telefoon of e-mail en samen bespreken we de mogelijkheden voor uw specifieke situatie. Laat u inspireren door onze expertise en ontdek de meest effectieve manier om uw boodschap te communiceren met een op maat gemaakt spandoek, vlag of banier.

  We zijn VCA gecertificeerd
  Image

  RECLAMEZUILEN EN PORTALEN

  Reclamezuilen zijn er in vele soorten en maten, van verlichte en onverlichte varianten tot zuilen met geïntegreerde temperatuur- en tijdsaanduiding. De mogelijkheden zijn eindeloos. Houd er echter rekening mee dat voor het plaatsen van een reclamezuil vaak een vergunning vereist is, afhankelijk van de locatie. Wij helpen u niet alleen bij het ontwerpen van een reclamezuil die perfect aansluit bij uw wensen, maar adviseren u ook bij het vergunningentraject.

  Voor portalen geldt vaak geen vergunningplicht, omdat deze lager zijn. Een portaal maakt doorgaans deel uit van uw buitenbewegwijzering, verwelkomt bezoekers en wijst hen de juiste weg.

  Overweegt u een reclamezuil of portaal te plaatsen? Neem contact met ons op en laat u verrassen door onze creatieve en praktische oplossingen, toegesneden op uw specifieke situatie. Wij staan voor u klaar om u te ondersteunen bij het kiezen van de meest effectieve en aantrekkelijke optie die uw merk of boodschap optimaal onder de aandacht brengt.

  Kunnen wij U helpen?

  U mag ons altijd bellen, telefoonnummer: 073-6410819, maar u kunt ons ook mailen via het contactformulier:

  Bechtold Reclame is onderdeel van Handelsonderneming Bechtold.
  Opgericht in 1991 zal de focus altijd gericht blijven op persoonlijke service en innovaties op het gebied van onderhoud en aanschaf van o.m. bewegwijzering, graveertechniek, belettering, buitenreclame, bedrijfskleding en relatiegeschenken.

  Onze missie blijft onveranderd; “tevreden klanten geven ons bestaansrecht”.
  Daar mag u ons op aanspreken.

  Bechtold Reclame
  Postbus 2488
  5202 CL 's-Hertogenbosch

  E-mail: info @ bechtoldreclame.nl
  Tel: 073-6410819
  Mobiel: 06-33883593

  KvK nr: 53420519
  BTW nr: NL850873988B01

  Image