Bewegwijzering

Nieuwe bewegwijzering aanschaffen kunt u overal, ook bij ons.
Uw bestaande bewegwijzering aanpassen aan veranderingen in uw bedrijf, of dusdanig opknappen dat het weer als nieuw lijkt wordt al lastiger en dat is nou juist onze specialiteit!
Hergebruiken van bewegwijzering die u al ooit heeft aangeschaft is ons uitgangspunt!

 

Bechtold Reclame is sinds 1991 als familiebedrijf in de regio 's-Hertogenbosch - Eindhoven - Tilburg zeer ervaren in het aanpassen, reinigen, opknappen, herbeletteren en hergebruiken van uw bewegwijzering voor binnen en buiten.

 

Uw bestaande bewegwijzering uitbreiden? Natuurlijk! Wat niet meer te krijgen is, maken wij gewoon na voor u.

Image

Binnen bewegwijzering

Goede bewegwijzering is cruciaal om de functie en gebruiker van elke ruimte in uw pand of winkel aan te duiden en iedereen snel en efficiënt de weg te wijzen - van bezoekers tot nieuwe medewerkers. Of het nu gaat om de parkeerplaats, brievenbus, receptie, vergaderruimte, werkplek, of zelfs appartement of bewonerskamer, onze bewegwijzering biedt heldere en duidelijke informatie.

Om u te helpen bij het invullen van uw bewegwijzering, bieden wij diverse betaalbare opties.

Onze bewegwijzering is speciaal ontworpen om aan uw wensen te voldoen, maar als officieel dealer kunnen wij u ook adviseren over merken zoals Modulex, SIGN & IMAGE, Deltasign, Scritto en Slatz.

Bovendien zijn wij gespecialiseerd in het aanbrengen van wijzigingen, onderhoud en uitbreiding van uw bestaande bewegwijzering. Voor meer informatie kunt u terecht onder het kopje 'onderhoud' op onze website. Kortom, laat ons u helpen om uw pand of winkel overzichtelijk en gemakkelijk te navigeren te maken met onze hoogwaardige bewegwijzeringsopties en uitstekende service.

Buiten bewegwijzering

Of het nu gaat om het wijzen van uw bezoeker naar de parkeerplaats, ingang, receptie of juiste gebouw, onze weerbestendige systemen zorgen ervoor dat uw bezoekers snel en gastvrij de weg vinden. Onze buitenbewegwijzering, zoals portalen, zuilen, parkeerborden of informatieborden, zijn zowel verlicht als onverlicht verkrijgbaar en worden goed onderhouden.


Wij begrijpen dat veranderingen en aanpassingen aan gewijzigde omstandigheden of huisstijl soms noodzakelijk zijn, daarom houden wij bij het ontwerp al rekening met eventuele uitbreidingen en aanpassingen. Ook hergebruiken wij wat opgeknapt kan worden en wat niet meer te krijgen is, maken wij bij.

Image

Onze aanpak is altijd gebaseerd op uw wensen in combinatie met het reeds aanwezige systeem, functionaliteit, ontwerp en budget. Bij ons kunt u erop rekenen dat wij respect hebben voor het milieu en uw portemonnee. Wij vinden namelijk dat het mogelijk is om op een verantwoorde manier te werken.

Kortom, wij zijn uw betrouwbare partner als het gaat om buitenbewegwijzering. Laat ons u helpen om uw bezoekers snel en gastvrij de weg te wijzen naar de juiste plek. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Onderhoud

Heeft u binnen of buitenbewegwijzering aangeschaft die goed past bij uw huisstijl en uitstraling? Het aanpassen of vervangen van bewegwijzering kan echter duur en weinig duurzaam zijn, vooral bij wijzigingen in ruimte of organisatie.


Bewegwijzering is meestal gemaakt van aluminium en/of kunststof, waarvan de productie en recycling veel energie, grondstoffen en investeringen vereisen. Daarom vinden wij het onacceptabel om de levensduur van bewegwijzering niet aanzienlijk te verlengen. Ons doel is om het oorspronkelijke gebruik van deze energie en grondstoffen wel te verantwoorden en maatschappelijk en bedrijfseconomisch verantwoord om te gaan met producten.


Onze slogan "omdat het ook verantwoord kan" weerspiegelt onze toewijding aan duurzaamheid. Wij gaan altijd uit van hergebruik van bestaande bewegwijzeringssystemen, waarbij we rekening houden met mogelijke aanpassingen in de toekomst. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het regelmatig uitvoeren van kleine aanpassingen tot totale renovatie van bestaande bewegwijzeringssystemen in nieuwe indelingen, huisstijlen en kleuren.


Bij ons staat het onderhoud van bewegwijzeringssystemen centraal. Wij kennen alle systemen in de markt en hebben dit in de loop der jaren aangevuld met onze eigen systemen, die we zelf produceren. Wij zorgen ervoor dat uw bewegwijzeringssystemen goed worden onderhouden en efficiënt blijven werken, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijfsactiviteiten.

Pictogrammen

Als werkgever of gastheer wilt u uw medewerkers en gasten veiligheid bieden en daar horen duidelijke aanwijzingen en instructies bij in de vorm van pictogrammen. Het ophangen van deze pictogrammen zou niet moeten voelen als een verplichting, maar als een logische stap om de veiligheid van iedereen te waarborgen.


Wij begrijpen dat het naleven van de verschillende NEN en ISO normen overweldigend kan zijn en dat u misschien niet weet waar u moet beginnen. Daarom staan wij voor u klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij het selecteren en plaatsen van de juiste pictogrammen. Neem gerust contact met ons op per telefoon of e-mail en wij helpen u graag verder.

We zijn VCA gecertificeerd

NEN normen

Als u op zoek bent naar informatie over NEN en ISO normeringen voor veiligheidssignalisatie, dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn gespecialiseerd in het adviseren en begeleiden van klanten om deze normen praktisch toe te passen in hun specifieke situatie. Bel of mail ons voor meer informatie.

Een van de bekendste normen voor veiligheidssignalisatie is de NEN 3011, die in 2004 verscheen. Deze norm is ontwikkeld in samenwerking met de Ned. Vereniging voor Veiligheidssignalisatie (NVVS) en beschrijft de uitvoering van benodigde veiligheidssignalisatie. Hoewel de norm nog niet volledig is, is het een essentieel standaardwerk voor iedereen die te maken heeft met de toepassing van veiligheidssignalisatie.

De norm heeft een duidelijke indeling qua gebruik en toepassing van verschillende symbolen, waaronder verbodstekens, gebodstekens, waarschuwingstekens, tekens voor veilige omstandigheden, tekens voor aanduiding van brandveiligheid, aanvullende tekens of teksten, gecombineerde tekens, samengestelde tekens en veiligheidsmarkeringen.

In de norm wordt ook de relatie tussen de afmetingen van de markering en de zichtbaarheid (uitgedrukt in meters zichtafstand) aangegeven. Wij helpen u graag om deze complexe materie praktisch toe te passen in uw situatie.

ISO normen

ISO heeft de Europese Commissie geadviseerd om de ISO 7010 - Graphical symbols - Safety colours and safety signs - Registered safety signs over te nemen, om zo uniformiteit te creëren in veiligheidspictogrammen binnen Europa. ISO TC 145/SC2, de internationale commissie voor Graphical symbols - Safety identification, signs, shapes, symbols and colours, heeft al jarenlang gelobbyd bij de Europese Commissie en CEN om dit te bereiken. Inmiddels heeft CEN, middels een versnelde procedure, ISO 7010:2011 zonder wijzigingen overgenomen op 23 juni 2012. Als CEN-lid moet NEN deze norm de status van een nationale norm geven. Normen die strijdig zijn moeten worden ingetrokken of gewijzigd. NEN heeft hiervoor tot en met januari 2013 de tijd gekregen. De Europese richtlijn 92/58/EEG zal worden gewijzigd en verwijzen naar deze norm.

We zijn VCA gecertificeerd

ISO TC 145/SC2 werkgroep 1 vult ISO 7010:2011 voortdurend aan met symbolen. Tot op heden is er alleen de gepubliceerde ISO 7010:2011. In Nederland zullen de volgende normen worden aangepast omdat ze discrepanties hebben met de NEN-EN-ISO 7010:2012.
Dit betreft: NEN 6088, NEN 3011, NEN 1414 en NEN 1413.


De commissie Grafische symbolen heeft reeds besloten de normen te herzien en zal dit versneld uitvoeren. Uiterlijk januari 2013 worden de oude normen ingetrokken en zullen de herziene normen worden gepubliceerd. Het ontwerp van de herziene normen zal gedurende drie maanden op de website www.normontwerpen.nl worden geplaatst voor feedback van het publiek. Na deze periode zal de normcommissie het commentaar en de suggesties bekijken en beslissen of ze deze wel of niet verwerken. Commentaargevers krijgen hierover een terugkoppeling.


Bent u op zoek naar informatie over NEN en ISO normen voor veiligheidssignalisatie? Zoek niet verder! Bij ons bent u aan het juiste adres. Onze expertise ligt in het praktisch toepassen van deze normen in uw specifieke situatie. Neem gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor meer informatie en advies.

RVV verkeersborden

Verkeersborden moeten langs de openbare weg volgens de RVV richtlijn worden geplaatst. De richtlijn specificeert de afbeelding, afmeting en reflectieklasse per situatie. Afwijkende borden op eigen terrein kunnen verwarrend zijn voor bestuurders die de betekenis van verkeersborden kennen. Reflecterende straatnaamborden zijn handig voor grote terreinen.


Wij vinden dat verkeers- en straatnaamborden moeten passen bij de buitenbewegwijzering. Ons advies en bewegwijzeringsplan houdt daar rekening mee. Dankzij samenwerking kunnen we alle verkeersborden, flespalen, buispalen en montagematerialen in kleine aantallen tegen scherpe prijzen aanbieden.

DOR borden

Wist u dat verkeers- en straatnaamborden aan de voorkant geen zichtbare schroeven en bouten hebben dankzij het Dubbel Omgezette Rand (DOR) principe? Dit zorgt voor een stevige en onzichtbare montage aan flespalen, buispalen, hekken of muren.

Wij bieden DOR borden aan met een full color print van uw logo of tekst voor een luxe uitstraling en uniek reclamebord.


Wilt u weten hoe wij deze representatieve en praktische borden in uw situatie kunnen toepassen? Neem contact op via telefoon of e-mail en wij komen graag bij u langs.

Image

Flespalen en toebehoren

Verkeersborden, straatnaamborden en DOR-borden zijn essentieel voor een duidelijke en veilige omgeving. Wij bieden u tal van oplossingen voor een onzichtbare, stevige en zelfs vandalismebestendige montage, afgestemd op elke situatie. Onze expertise zorgt ervoor dat uw borden op de juiste manier worden geïnstalleerd en hun doel effectief vervullen.

Ons uitgebreide assortiment bevestigingsmogelijkheden omvat:

  1. Flespalen: duurzame, robuuste palen voor stabiele montage.
  2. Buispalen: veelzijdige palen die geschikt zijn voor diverse toepassingen.
  3. Grondankers: stevige verankering in de grond voor extra stabiliteit.
  4. Grondpotten: eenvoudige en effectieve in de grond te plaatsen bevestigingsoptie.
  5. Scharnierbeugels: voor een flexibele en gemakkelijk aan te passen montage.
  6. Banditbeugels: vandalismebestendige oplossing voor een veilige bevestiging.
  7. Muurbeugels: solide en onopvallende bevestiging aan muren.
  8. Spijlhekbeugels: speciaal ontworpen voor montage op spijlenhekken.
Neem contact met ons op via telefoon of e-mail, zodat we samen de meest geschikte oplossing voor uw situatie kunnen bespreken. Laat u begeleiden door onze expertise en zorg ervoor dat uw verkeersborden, straatnaamborden en DOR-borden op een professionele en duurzame manier worden gemonteerd.

Kunnen wij U helpen?

U mag ons altijd bellen, telefoonnummer: 073-6410819, maar u kunt ons ook mailen via het contactformulier:

Bechtold Reclame is onderdeel van Handelsonderneming Bechtold.
Opgericht in 1991 zal de focus altijd gericht blijven op persoonlijke service en innovaties op het gebied van onderhoud en aanschaf van o.m. bewegwijzering, graveertechniek, belettering, buitenreclame, bedrijfskleding en relatiegeschenken.

Onze missie blijft onveranderd; “tevreden klanten geven ons bestaansrecht”.
Daar mag u ons op aanspreken.

Bechtold Reclame
Postbus 2488
5202 CL 's-Hertogenbosch

E-mail: info @ bechtoldreclame.nl
Tel: 073-6410819
Mobiel: 06-33883593

KvK nr: 53420519
BTW nr: NL850873988B01

Image