Bedrijfskleding

  Kleding, misschien wel een van de meest smaakgebonden onderwerpen. Ook op de werkvloer vaak onderwerp van discussie. Uw medewerkers hebben hun eigen smaak en dat hoeft niet altijd de stijl te zijn die u graag wilt uitstralen als uw medewerkers contact hebben met klanten. 

  Een professionele, representatieve en uniforme uitstraling is naast praktische en veiligheids afwegingen vaak het argument om uw medewerkers te voorzien van bedrijfskleding. De keuze is groot en dat maakt het voor u weer extra moeilijk om de juiste bedrijfskleding te kiezen.

  Wij zijn sinds 1991 in de regio 's-Hertogenbosch, Tilburg, Eindhoven gespecialiseerd in het stellen van de juiste praktische vragen waardoor we samen snel duidelijk krijgen wat uw wensen en eisen zijn en aan welke normen de bedrijfskleding moet voldoen. Dit vertalen we naar een duidelijk advies qua modellen, merken en kleuren. Uw Logo’s en teksten kunnen we uiteraard aanbrengen middels zeefdrukken, borduren of via transfers. Wij verzorgen het traject voor u van A tot Z. Onze klanten variëren van ZZP-er tot scholengemeenschappen met 20 conciërges. Wij vullen het merk-onafhankelijk voor u in. Onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen wij hierin door uitsluitend kleding te leveren van fabrikanten die de veiligheid en verantwoordde arbeidsomstandigheden in hun productieproces hebben gewaarborgd.

  Werkkleding

  Wilt u werkkleding die representatief en functioneel is ? Wilt u werkkleding die comfortabel zit en die uw medewerkers ook willen dragen? Wilt u werkkleding die slijtvast, duurzaam en toch betaalbaar is?
  Van magazijnmedewerker tot vrachtwagenchauffeur, van monteur tot concierge, van ZZP-er in de wegenbouw, bouw tot schilder. Vanuit onze ruime ervaring met werkkleding sinds 1991 kunnen wij u adviseren over de geschiktheid, aanschaf, en onderhoud van werkkleding voor u en uw medewerkers.
  Wij zijn in de regio 's-Hertogenbosch, Tilburg, Eindhoven gespecialiseerd in advies en levering van duurzame werkkleding in kleine series. Uiteraard voorzien wij al uw werkkleding van uw logo of tekst middels, zeefdruk, transferdruk of borduren.

  representatiekleding

  Representatiekleding kenmerkt zich door een iets formeler karakter dan werkkleding. Van vertegenwoordiger tot receptioniste, van doktersassistent, tot winkelmedewerker. van gastvrouw tot horecamedewerker. De uitstraling van de kleding moet uw hele formule ondersteunen en toch functioneel en betaalbaar zijn. Voor die ene beurs of evenement waar u uw unieke concept groots neer gaat zetten wilt u uw mensen opvallend kleden. Chique of juist casual. Wij hebben sinds 1991 ruime ervaring opgedaan in het representatief kleden van u en uw medewerkers met duurzame representatiekleding in kleine serie. Uiteraard kunnen wij ook deze kleding voorzien van uw logo en teksten middels zeefdruk transferdruk of borduren.

  veiligheidskleding

  Wilt u werkkleding die representatief en functioneel is ? Wilt u werkkleding die comfortabel zit en die uw medewerkers ook willen dragen? Wilt u werkkleding die slijtvast, duurzaam en toch betaalbaar is ? Met werkkleding moet gewerkt worden dat is duidelijk, hierdoor moet werkkleding ook gewoon normaal wasbaar zijn en toch representatief blijven. Van magazijnmedewerker tot vrachtwagenchauffeur, van monteur tot concierge, van ZZP-er in de wegenbouw, bouw tot schilder. Vanuit onze ruime ervaring met werkkleding sinds 1991 kunnen wij u adviseren over de geschiktheid, aanschaf, en onderhoud van werkkleding voor u en uw medewerkers.

  Wij zijn in de regio 's-Hertogenbosch, Tilburg, Eindhoven gespecialiseerd in advies en levering van duurzame werkkleding in kleine series. Uiteraard voorzien wij al uw werkkleding van uw logo of tekst middels, zeefdruk, transferdruk of borduren. 

  Kunnen wij U helpen?

  U mag ons altijd bellen, telefoonnummer: 073-6410819, maar u kunt ons ook mailen via het contactformulier:

  Bechtold Reclame is onderdeel van Handelsonderneming Bechtold.
  Opgericht in 1991 zal de focus altijd gericht blijven op persoonlijke service en innovaties op het gebied van onderhoud en aanschaf van o.m. bewegwijzering, graveertechniek, belettering, buitenreclame, bedrijfskleding en relatiegeschenken.

  Onze missie blijft onveranderd; “tevreden klanten geven ons bestaansrecht”.
  Daar mag u ons op aanspreken.

  Bechtold Reclame
  Postbus 2488
  5202 CL 's-Hertogenbosch

  E-mail: info @ bechtoldreclame.nl
  Tel: 073-6410819
  Mobiel: 06-33883593

  KvK nr: 53420519
  BTW nr: NL850873988B01

  Image