Relatiegeschenken

Een relatiegeschenk geeft u aan mensen om te laten merken dat u de zakelijke relatie waardeert. Als u voor thuis een bloemetje meebrengt let u er zeker op dat het goede kwaliteit is en niet na 2 dagen verdort in de vaas hangt. Bij relatiegeschenken voor uw zakelijke relaties wilt u naast uw waardering tonen zeker ook dat het geschenk kwalitatief en qua uitstraling bij uw imago past. Relatiegeschenken die er heel mooi uitzien maar het na 1 week al niet meer doen voegen uiteraard weinig toe aan uw imago.

Maar het is uw vak helemaal niet om te weten wat een goed relatiegeschenk is en wat niet. De prijs is een richtlijn maar niet altijd alleszeggend. U kunt online zoveel offertes opvragen dat het u al snel duizelt. Aantal is geen uitgangspunt bij ons, waarom 2500 pennen in de kast leggen als u met 150 stuks een tijd vooruit kunt? Ons vak is het al 21 jaar om precies te inventariseren wat uw wensen zijn. Ook denken wij aan de eisen en wensen waar u zelf nog niet aan gedacht had. We doen dit in een persoonlijk gesprek en komen dan met een voorstel waar u zich in herkent. Een succesvol relatiegeschenk moet uw huisstijl en imago correct uitstralen maar vooral binden met uw doelgroep. Daar doet u het tenslotte voor.

Bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons voor een vrijblijvende afspraak.