Lichtreclame

NEON Reclame, lichtbak, verlichte doosletters, we hebben het al zo vaak gemaakt. En toch elke keer weer net anders, dat houdt het voor ons zo afwisselend en voor u uniek. Door de opkomst van LED als verlichtingstechniek zijn lichtreclames nu verantwoord energiezuinig te maken en is de belichting nog preciezer uit te voeren. Maatwerk vanuit creativiteit maar met vakmanschap geadviseerd, geproduceerd en gemonteerd. Al deze ingrediënten zorgen voor een lichtreclame die precies datgene uitstraalt wat bij uw bedrijf past.

Op dit gebied hebben wij de afgelopen jaren zeer ruime ervaring opgedaan in het ombouwen van bestaande lichtbakken naar LED waardoor het energieverbruik aanzienlijk daalt. Uw bestaande lichtbak, goed gereinigd, voorzien van een nieuwe frontplaat met uw naam of logo en omgebouwd naar LED kan weer jaren mee tegen minimale kosten.

Voor vragen over of schade aan uw NEON, freesletters of lichtbak, bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons eens en laat u verrassen.