Reclameborden

Reclameborden zijn misschien wel de oudste reclame-uitingen aan gevels en langs wegen die we kennen. Decennia lang werd een reclamebord ontworpen door een reclametekenaar en met de hand beschilderd door een reclameschilder op een houten plaat, een vak dat vaak van generatie op generatie werd overgedragen met ontzettend veel creativiteit en een vaste hand.

Ze zijn er nog steeds, vaklui die een reclamebord beschilderen als een ware kunstvorm. Echter steeds minder en ook steeds minder betaalbaar. De opkomst van kunststof plaatmateriaal als trespa, acrylaat en polycarbonaat heeft het plaatmateriaal nagenoeg onverslijtbaar gemaakt. De ontwikkeling van zeer slijtvaste plakfolies en digitale plotters en printers om deze folies te kunnen snijden en full color te printen heeft het ontwerp en productie vereenvoudigd maar de creatieve mogelijkheden oneindig gelaten.

Aan uw gevel, vrijstaand, langs het sportveld, heel groot of juist klein? Uw bestaande reclamebord is aan een opfrisbeurt toe? Wij ontwerpen en maken samen met u het reclamebord dat uw bedrijf helemaal tot zijn recht laat komen.

Daag ons uit! bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en zie hoe uw reclamebord kan worden.